Palvelut

Paikkaushoito

Hampaan voi paikata eri materiaaleilla. Valittavanasi ovat muovi, amalgaami, vastaanotolla valmistettava keraaminen paikka tai laboratoriovalmisteinen keraaminen paikka (vaatii kaksi käyntiä) Joskus kruunutus on paras vaihtoehto erityisesti kantavissa rakenteissa ja laajoissa täytteissä. Hintatiedot ovat saatavissa vastaanotolta.

Juurihoito

Kun infektio leviää hampaan sisälle juurikanaviin, on hammas juurihoidettava. Hammas menettää tällöin elävyytensä mutta pysyy käyttökelpoisena. Toimenpiteen hinta riippuu hampaasta ja hoidon vaikeusasteesta.

Kiinnityskudoksenhoito

Hoito sisältää hammaskiven poiston, juurenpintojen kiillotuksen sekä bakteeripeitteen ja plakin poiston. Suuhygienistimme poistavat  myös värjäytymiä soodapuhdistuksella, antavat valkaisuhoitoja ja kiinnittävät hammaskoruja. Lisätietoja palveluista ja suuhygienistin hinnasto nähtävissä Centraldent-suuhygienistipalvelujen verkkosivuilla.

Proteettinen hoito

Puuttuvan hampaan tilalle voit valita irtoproteesin, keinojuuren, sillan tai kuituvahvisteisen sillan. Keinojuuri- eli implanttihoidot teemme yhteistyössä Turun alueella toimivien kumppanihammaslääkäreidemme kanssa.

Hampaan poisto

Teemme vastaanotollamme kaikenlaisia hampaiden poistoja, kuten viisaudenhampaiden poistoja. Poistoa ennen potilaalle annetaan usein annos antibiottia jälkiongelmien ehkäisemiseksi.

Teemme yhteistyötä Turun alueen erikoishammaslääkäreiden ja hammaslaboratorioiden kanssa ja tarvittaessa lähetämme potilaan konsultaatioon tai hoitoon erikoisosaajalle. Tuttu hammaslääkäri vastaa kokonaishoidosta yhdessä erikoishammaslääkäreiden kanssa.

Kannustamme potilaitamme säännölliseen hammashoitoon, koska pitkäjänteinen hoitosuhde hyödyttää kaikkia osapuolia. Valtaosa potilaistamme kuuluu kutsujärjestelmään.

Yleisterveys vaikuttaa suuhun ja suu vaikuttaa yleisterveyteen. Kerrothan meille kaikki terveystietosi tullessasi hoitoon sekä tietojen mahdollisesti muuttuessa. Käytössämme on KELAn suorakorvausjärjestelmä. Sinä maksat omavastuuosuuden, me hoidamme puolestasi korvauksen hakemisen KELAsta. Suuhygienistipalveluihin, lukuun ottamatta esteettistä hoitoa, tarvitset voimassaolevan lähetteen yksityiseltä hammaslääkäriltä. Lähete on voimassa kaksi vuotta.

Yhteystiedot

Katariinan Kruunu Oy

Kiesikatu 10
20780 Kaarina

010 505 1350
info@katariinankruunu.fi

Maksuton pysäköinti
Muista parkkikiekko!